(855) 4-ESSAYS

Type a new keyword(s) and press Enter to search

Greece


            Taxiul porneste spre destinatia indicata de client. Pe drum mai poate lua si alte persoane care merg in aceasi directie. Restaurante in care lucreaza parinti, frati si surori, matusi si verisori afacere de familie. O caldura insuportabila in timpul verii, nici pic de zapada in timpul iernii! Asta este Grecia, una dintre tarile cu cel mai mare numar de turisti anual, o tara care a reusit sa se conserve- incepand din cele mai stravechi timpuri, pentrua arata contemporanilor minunile vechilor eleni, o tara care impresioneaza prin rigiditatea traditiilor si valorilor familiale, un loc in care trebuie sa devii frate cu dracu` ca sa treci puntea-. Cu putin efort se reuseste trebuie sa cunosti totul in profunzime.
             In anul 776 iHr grecii dadeau nastere Jocurilor Olimpice, dedicate zeilor, jocuri ce se desfasurau in regiunea istorica Olympia, faimoasa pentru magnificele sale temple inchinate lui Zeus(www.fhv.gr/projects/olympics/classical/zeus/info.html) si Herei. Initial erau combinate diverse manifestari religioase cu o serie de evenimente sportive, acestea din urma fiind inspirate din vechile mituri grecesti. In 1896 se facea trecerea la Jocurile Olimpice Moderne. O suta de ani mai tarziu este setbat acest centenar la Atlanta (USA). Grecia s-a simtit jignita si a inceput o deteriorare a relatiilor diplomatice cu o serie de tari din Comitetul Olimpic. Ca situatia de criza sa nu se prelungeaca cele 5 cercuri olimpice se vor arunca anul viitor la ele acasa, in 5 orase importante: ! Si pentru asta elenii se pregatesc asa cum trebuie, ca sa demonstreze ca Atlanta a fost o greseala. .
             Pagina oficiala a evenimentului arata impecabil si are o documentatie de invidiat. Convingeti-va! Tastati www.athens2004.gr! Evenimentul este realizat intr-o stransa colaborare intre Comitetul Olimpic al Greciei si Ministerul Sportului(www.sport.gov.gr). .
             Primul loc in care s-au dezbatut teme legate de interesul colectiv, de situatia Greciei in raporturile sale cu exteriorul, a fost agora(reunea un numar limitat de cetateni,alesi in functie de pozitia sociala si resursele economice).


Essays Related to Greece


Got a writing question? Ask our professional writer!
Submit My Question